Kristine Nielsens Gade 7, 5. 2

Udlejet

SOL OG UDSIGT FRA EGEN ALTAN

Ønsker du/I udsigt, beliggenhed, bynærhed, men samtidig natur i form af havet og skoven, så er Nicolinehus det helt rigtige.
Nu udlejes denne skønne 3-værelses lejlighed.
Lejligheden er den perfekte for den pladskrævende enlige eller parret der vægter beliggenhed. Du/I har nu chancen for at leje en af de skønneste lejligheder i Aarhus. Dejlig 3’er med stor udsigts altan til bl.a. bassin 7 eller vores skønne taghave, kun for husets beboer. Du træder ind i entréen hvorfra lejlighedens første værelses mødes. Fra dette værelse kan udsigten til den fælles tagterrasse nydes. Åbent køkken/alrum og stue med udgang til den skønne altan. Udsigten fra denne er ganske enestående. Derudover er der et soveværelse, ligeledes med udsigt til taghaven.
Der er kun brugt kvalitetsmaterialer i Nicolinehus. Dejlige materialer som, Invita køkken, Miele produkter, olierede egetræsgulve mv. Der er zone opdelt gulvvarme og naturligvis genveks, så der altid er frisk luft i lejligheden.
At bo i Nicolinehus, er noget helt særligt. Med elevatoren, har du direkte adgang til Markedshallen med masser af gode spisemuligheder. Ligeledes Føtex, kaffebar, Let’z Sushi, frisør og meget andet. Du er i gåafstand til indre by. Havet, skoven og byen lige udenfor døren.

Depotrum til hver lejlighed medfølger

Mulighed for at leje p-plads

Miele Hårde hvidevare

Gulvvarme i hele boligen

Køkken fra Invita

Book fremvisning / kontakt

Galleri og plantegning

* Forbehold for at plantegninger ikke er målfaste

Rutevejledning

Kontakt Formuepleje

Kontakt Formuepleje